NYA ÄGARE MITTSVERIGEBANAN!!!

Äntligen kan det bli någon ordning på Mittsverigebanan. Nu är det 6 nya ägare med ett genuint motorintresse som kommer att driva banan framåt och utveckla anläggningen till sin fulla potential. De nya ägarna är: Ulrik Forsberg, Per-Erik Norbäck, Göran Sörgren, Per-Erik Axehult, Tomas Ivarsson och sist men inte minst, NRS-medlemmen Mattias Norlén. Vi önskar dem lycka till och ska försöka stötta dem så mycket vi kan. Kolla in banans nya hemsida för mer info: http://www.mittsverigebanan.nu/

FÖRARLICENSKURS 2018:
NRS ska försöka att köra en förarlicenskurs även 2018, preliminärt den 12-13 maj, om vi får ihop
minst 10 st deltagare. Teori dag 1 och
uppkörning på Mittsverigebanan dag 2.
Skicka redan nu in en intresseanmälan till Per Berglund så vi ser hur många vi blir, så kan det bli en kurs 2018 också.
Klicka här för att anmäla digFUNKTIONÄRSKURSER 2018:
Det kommer att köras funktionärskurser nu i vinter/vår för funktionärer. Du som vill jobba som funktionär, tveka inte att anmäla dig till kurserna. Föreningen står för kurskostnaden o utbildningsmaterial. Den fullständiga kursen är 2 dagar.

Vi kommer även att köra en 1-dagars repetitionskurs för dej som redan har funktionärslicens, för att uppdatera dig och repetera det viktigaste. Även den kursen är utan kostnad för deltagarna.

Anmäl dig redan nu, och uppge om det är stora eller lilla funktionärskursen du vill gå. När vi blir några stycken, så drar vi igång första kursen, osv.
Du är hjärtligt välkommen till kurserna.

Klicka här för att anmäla dig


NYTT SAMARBETE:
NRS har etablerat ett samarbete med 2wheelfun, för att ge medlemmarna fler möjligheter till träningstillfällen. Du som medlem kan läsa mer om detta i styrelsemötesprotokollet på medlemssidan. Det är i protokollet märkt med "Styrelsemöte 2013-1214"
Medlemmar i NRS har rabatt på deras bokningar, och träning sker i NRS regi, för våra medlemmar. Vi har en egen grupp som vi åker i under dessa tillfällen och den träningen i den gruppen, sker i NRS regi. 

 


SAMTLIGA LÄNKAR UPPDATERADE!
Länksidan genomgången och uppdaerad så nu ska alla länkar fungera igen! 2017-07-10

ROADRACING PÅ VINTERN...
Vem har sagt att man bara kan åka på sommaren? N-TRADE RACING och Kenneth Nilsson har ledsnat på att vänta på våren och torr asfalt, och sulat om hojen för rådande väderlek. Hoppas man slipper bli överkörd av de däcken...

Fler bilder hittar du här...

 


UTÖKADE TRÄNINGEN...
Den utökade träningar den första tisdagen varje månad, har varit en succé Massor av folk varje gång. Vädret har hittills visat sej från sin bästa sida varje gång också. Under den utökade träningen så övas det på starter för deltagarna, med korta körheat.
Stort tack också till alla funktionärer som gjort det möjligt att genomföra dessa tisdagar.


NRS's insändare i IB


Upp igen

.

 

 
NRS
Norra Roadracing Sällskapet

Föreningssparbanken: Bankgironr: 5427-0822
ORG-Nr : 802476-9708
Föreningsnummer: 37451-27